Leveringsvoorwaarden

Beste klant, welkom bij onze leveringsvoorwaarden

Verzending & levering:

Wij streven ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst zijn binnen 24 uur aan te bieden aan onze vervoerder. Dit geld niet voor producten die voor u op maat gemaakt worden! Mocht u een bestelling plaatsen waarbij we uw product op maat moeten maken streven we ernaar om uw bestelling binnen 48 uur na plaatsing aan te bieden aan onze vervoerder. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken zullen we te allen tijde persoonlijk contact met uw opnemen.

Pakket levering:

Pakketten onder de 30,00 kg worden standaard verstuurd met PostNL. Onze vervoerder streeft ernaar uw pakket altijd de volgende dag aan te bieden. Nadat wij uw pakket verstuurd hebben zult u een email ontvangen van PostNL over de verdere afhandeling van uw pakket.

Vrachtlevering:

Mocht uw product zwaarder zijn dan 30 kilogram en of exceptioneel grote afmetingen hebben dan zullen we uw zending als ‘Vracht’ behandelen. Dit betekent dat we onze vrachtvervoerder inschakelen en contact met u opnemen over de verdere afhandeling van de zending en wanneer de zending wordt aangeboden.

Beschadigde en of incomplete levering:

Het kan voorkomen dat uw pakket beschadigd is tijdens transport en/of dat u niet de juiste producten heeft ontvangen. Mocht dit het geval zijn dan is het van belang dat u binnen 48 uur na levering contact met ons opneemt via info@tenhovematerials.nl met daarin een foto en omschrijving van de klacht en uw ordernummer. Wij streven er dan naar om binnen 24 uur na ontvangst van de klacht contact met u op te nemen. Mocht een eventuele schade of vermissend producten niet na 72 uur na levering gemeld zijn dan vervallen uw garanties en kunnen we helaas niets meer voor u betekenen.

Retouren:

U kunt uw producten binnen 14 dagen na levering retour sturen. Voor een retourzending dient u vooraf contact met ons op te nemen via info@tenhovematerials.nl , zodat wij de retourzending kunnen inplannen en u kunnen voorzien van de juiste retourinformatie. Bij retourzendingen wordt standaard 15% retourkosten en eventuele transportkosten berekend. De terugbetaling zal minus retourkosten & transportkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending voldaan worden op uw betaalrekening.

N.B.: Producten die speciaal voor u op maat gemaakt worden en of speciaal voor u besteld zijn kunnen wij helaas niet retour nemen!​Informatie zakelijke aankopen: Bij ons is de wet zakelijke koper niet van toepassing. Wij verwachten van u dat u zich vooraf goed laat informeren en zelf over de juiste informatie beschikt welk product voor u het meest van toepassing is. **Op al onze informatie geld dat typefouten en prijsstijgingen zijn voorbehouden. **